Charlatan Disco Bar

6 Vlasmarkt, 9000 Ghent (BE)

map Ligging search Hotel

Muziekcafé Charlatan gelegen op de “beruchte” Vlasmarkt mag zonder schroom één van de parels van de alternatieve Gentse (of zelfs Vlaamse) uitgaanswereld genoemd worden. Onder impuls van Gerald en anderen groeide dit café uit tot wat het de dag van vandaag is: een stijlvol café, straffe concertzaal en van donderdag tot en met zaterdag zelfs een spetterende club.

Op vlak van muziek kan hier werkelijk alles als het maar steengoed is, de verschillende genres vliegen er om de oren zonder te evenwel te storen. Lean back and relax or get up and dance.

Op donderdag en zondag vinden er concerten plaats

>> Check de Kalender op www.charlatan.be of via events op FB <<

Van donderdag tem zaterdag zorgen de beats van resident deejays (zoals Mo Disko & El Gringo (Glimmers), TLP, Maxim Lany, Red D, Koentje, Rakesh, Jo Hancock, Joris, Black Frank, L-Dopa & Del Piero, King Dj aka 4T4, Polydor, Mot of Cook-E) er dan weer voor dat de kleren niet lang van de vestiaire wegblijven. Kortom voor wie graag wel eens van verschillende dingen proeft en enkel kan slapen als het niet donker is dit een ideale plek.

------------------------

Charlatan café is elke dag open vanaf 20 uur, maandag gesloten.

Concerten starten om 22u. De deuren van de zaal gaan open om 21u bij een concert, om 23u op vrijdag, zaterdag of de dag voor een feestdag. De achterste zaal (Barbaar) gaat open om 23u bij een concert en om 24u op vrijdag, zaterdag of de dag voor een feestdag.

Bar Jos open vanaf 16u (tot max. 04u!) van dinsdag t.e.m. zaterdag

Café Gloria, elke dag open vanaf 16u, zondag en maandag gesloten.

Tel

+32 9 224 24 57


Neem deel aan de wedstrijd Charlatan

Geen resultaten gevonden

Nieuwste Foto's Charlatan

Geen resultaten gevonden

www.charlatan.be