Labyrinth Club  Labyrinth Club

Labyrinth Club Nightclub

Gouverneur Verwilghensingel 70, 3500 Hasselt (BE)

map Ligging search Hotel

8/10

Begin 2016 opent Labyrinth Club haar deuren in Hasselt.
Deze nachtclub startte in 2014 in Antwerpen en was in een mum van tijd 'the place to be' voor kwalitatieve house- en technofeesten. De grootste producers uit het genre passeerden de revue. Artiesten zoals Solomun, Seth Troxler, Tale Of Us, Dixon, Pan Pot, Joris Voorn, Recondite en The Martinez Brothers zorgden ervoor dat de club meteen de nieuwe hotspot werd van het Antwerpse nightlife. De meest populaire concepten uit Ibiza zoals Circoloco en Elrow kozen Labyrinth Club al snel als exclusieve Belgische thuishaven.

De locatie was het prachtige AEC gebouw op het Antwerpse Eilandje. Dé droomlocatie voor een soortgelijke club. Maar in een tijdperk van urbanisering van industriële wijken en het omtoveren van havenloodsen tot loft-complexen, kreeg de club na een half jaar te kampen met klachten van geluidsoverlast door nieuwe buren. Labyrinth Club kon haar standaard van een optimale geluidsbeleving niet langer handhaven en besloot al na het eerste seizoen om op zoek te gaan naar een nieuwe locatie.

Limburg.

De mensen achter Labyrinth Club maken deel uit van de organisatie van het populaire Extrema Outdoor Belgium Festival, dat volgende zomer al voor de zesde maal plaatsvindt aan De Plas in Houthalen - Helchteren. “Dat er afgelopen jaar bijna 40.000 bezoekers op het festival waren was een duidelijk signaal dat er een grote scene in Limburg is die van deze muziekstijlen houdt, maar tegelijkertijd is er geen grote nachtclub die dit aanbod brengt doorheen het jaar.” Aldus Ugur Akkus van Labyrinth Club.

“De zoektocht naar een nieuwe locatie ging dus al snel richting Limburg, en het duurde niet lang of we hadden het ideale pand gevonden. De werkzaamheden zijn al begonnen en de programmering tot aan de zomer is al quasi rond.” Zo klinkt het bij David Gorez, één van de mannen achter het roer van het nieuwe Labyrinth.

Labyrinth Club staat garant voor een goedgevulde en originele programmering, een unieke uitstraling, een uitstekend geluidssysteem en een service van hoge kwaliteit, maar ook een oog voor veel creativiteit en zelfs kunst! Op die manier wordt uitgaan in Labyrinth Club een totaalbeleving van de meer ‘underground’ culturen, een samensmelting van zintuiglijke prikkels, waardoor de fans van kwalitatieve elektronische muziek meer kunnen beleven dan enkel een standaard avondje uit.

Labyrinth Productions, de organisatie achter Labyrinth Club, heeft de afgelopen 7 jaar feesten en evenementen georganiseerd in nagenoeg alle vooraanstaande clubs in België. Steeds met a-list artiesten die je in de zomer enkel op de grote festivals en in de grote clubs overal ter wereld ziet.

Nu verhuist Labyrinth naar de Area V van Versuz.


----------------------------------------

We will take you to a place filled with creative performances, an at-your-service treatment, uplifting energy and warm vibrant house, deep house and techno sounds. An overall experience that will make you get lost in our world and return with a smile.

Labyrinth Productions is well known for its solid roots in the house, deep house and techno scene. After 6 years of organizing parties and events for Belgium’s most prominent clubs, it was time for a next step. With a passion for festivals, nightlife & music, a bag full of experience & ideas, a focus on top-notch quality, a portfolio filled with renowned artists from all over the world and a never-ending smile, we bring you our next creation, Labyrinth Club.

Ugur Akkus, Founder — “I believe Antwerp is in need of something new, a club full of creativity, a well-filled program, a unique charisma, an outstanding sounds system and high quality service, where people can experience more than just a night out.”

Tel

+32 3 234 09 92


Nieuwste Foto's Labyrinth Club

Foto's Labyrinth Club

www.labyrinthclub.be