Versuz  Versuz

Versuz Nightclub

Gouverneur Verwilghensingel 70, 3500 Hasselt (BE)

map Ligging search Hotel

9/10

Hasselt is opnieuw de thuisbasis van een hypermoderne nightlife venue Hasselt | De bekende Hasseltse discotheek Versuz is terug. Amper vier maanden na start van de bouwwerken aan de Grenslandhallen, zal de nieuwe Versuz, die tot vandaag onder projectnaam ‘Project V3’ gekend was, de deuren openen voor het grote publiek. De aftrap wordt gegeven op zaterdag 14/12 met de eerste editie van ‘Saturnight’, het vaste concept voor zaterdag. Bij de verhuis naar de nieuwe locatie werd niets aan toeval overgelaten om van Versuz opnieuw een hypermoderne discotheek te maken. Hal 5 van de Grenslandhallen is grondig verbouwd en de totaaloppervlakte van de site bedraagt 3.100m2 en bestaat uit de discotheek, een restaurant, een ingangspatio met buitenterrassen en een aparte feestruimte. De totale capaciteit bedraagt ruim 3.000 bezoekers. Deze kunnen allemaal onafhankelijk van elkaar worden ingezet en zelfs afgehuurd. Het management van het hele project legt de lat meteen hoog en wil van Versuz opnieuw dé referentie maken onder discotheken in België en Europa. Met de komst van de nieuwe site en de discotheek Versuz groeit de Grenslandhallensite verder uit tot dé evenementenzone in België met de Ethias Arena, de Grenslandhallen, Plopsa Indoor en nu dus ook Versuz en dit alles op één locatie.

De Versuz is dood, lang leve de Versuz

Op 6 november 2012 sloot discotheek Versuz definitief de deuren op de oude locatie aan de Kanaalkom in Hasselt. Na meer dan 10 jaar tot de top te hebben behoort van het Belgische nachtleven leek het doek finaal te zijn gevallen. De stad had andere plannen met de site aan de Kanaalkom en dus diende Versuz op zoek te gaan naar een nieuwe locatie. Finaal is de keuze gevallen op de bestaande Hal 5 van de Grenslandhallen. Tom Vandeput, voorzitter vzw Grenslandhallen en schepen stad Hasselt: “Als stadsbestuur zijn we zeer gelukkig met de lancering van deze nieuwe discotheek. Hasselt onderstreept hierbij haar imago van jeugd- en evenementenstad. De Grenslandhallensite krijgt hiermee een extra trekker en groeit verder uit tot dé evenementenzone in België met de Ethias Arena, Grenslandhallen, Plopsa en nu Versuz op één locatie. Dat is uniek.”
”Naast de keuze voor de nieuwe locatie is er ook bewust gekozen om de naam Versuz te behouden. Versuz bleek een ijzersterke merknaam te zijn, waarmee we ruim 10 jaar lang tot de top van de discotheken hebben behoord in België en zelfs Europa. Die jarenlange inspanningen en investeringen gooi je niet zomaar overboord. Hiermee weten de gasten meteen welke unieke club beleving en kwaliteit ze mogen verwachten” aldus Yves Smolders van Club Entertainment en manager van Versuz. “We hebben wel het logo aangepast. Het betreft de 3e remake van het concept Versuz, dus hebben we het nu Versuz3 genoemd.” (lees als Versuz tot de 3e macht).

Tel

+32 11 22 26 95


Neem deel aan de wedstrijd Versuz

Geen resultaten gevonden

Nieuwste Foto's Versuz

Foto's Versuz

www.versuz.be