R2M :: Ready2move, clubbing party guide

Festival Guide 2018 with Free Tickets to win!

Electro, House

Zaterdag 18 November 2017, 19:00
19 November 2017, 5:30

Avenue de l'Esplanade, 1020 Bruxelles (BE)

Plan tonen   Hotel


Info

VITALIC ODC LIVE, MR.OIZO, FAKEAR, GRAMATIK, MØME, THE BLAZE, ANNA OF THE NORTH, KLLO OP LES TRANSARDENTES, 18 NOVEMBER IN PALAIS 12

Les Transardentes kondigen vandaag de eerste artiesten aan die ze meebrengen naar Paleis 12 (Brussel) en het zijn niet de minste...!

Tickets zijn vanaf nu beschikbaar aan een early bird tarief van € 30. Snel zijn is de boodschap!

Op het programma:

VITALIC - ODC live

De laatste 15 jaar heeft Vitalic de Franse electro hertekend en er een onuitwisbare stempel opgedrukt. Zijn laatste album toont alweer een kosmische trip doorheen het diepste van electro en brengt op geniale wijze al zijn gekende elementen samen die keer op keer zijn kracht toelichten. Verwacht je aan een indrukwekkende live show die de naam ODC draagt deze keer, éen die opnieuw zijn vorige shows overtreft.

MR. OIZO

Quentin Dupieux alias Mr. Oizo steekt zijn vette beats in een valies en reist van Los Angeles naar Brussel om ermee uit te pakken op Les Transardentes. Naast zijn verrassende en steeds vernieuwende albums die hij maakt voor labels zoals Ed Banger en Brainfeeder, brouwt hij ook DJ sets die surrealistische belevenissen zijn zonder ook maar enige zelf opgelegde grens of beperking en wars van alle logica. Heerlijk!

FAKEAR

In een tijdspanne van amper drie jaar waarin hij vier EP's maakte, heeft Fakearzich opgeworpen als éen van de meest gerenommeerde en gekende Franse producers wereldwijd. Zijn primitieve instincten terugvinden en ze laten gaan, zich onthouden van de regels van het spel terwijl hij je meeneemt op zijn digitaal vliegend tapijt, zorgen ervoor dat de concerten van Fakear je steeds weer meenemen dáár waar je je impulsen en danslusten kan botvieren!

MØME

Møme aka Jeremy Souillart, een globetrotter die voortvloeit uit de zogenaamde French Touch met een vleugje Australische chill wave, is éen van de hotste jonge producers van vandaag. De getalenteerde multi-instrumentalist uit Nice wordt beïnvloed door artiesten zoals Flume en Nick Murphy (Chet Faker), maar hoeft deze seniors niet langer te benijden!

GRAMATIK

Beatmaker van Sloveense oorsprong Gramatik, mixt op een geniale manier samples van funk, jazz, soul en beats op plaat.

THE BLAZE

De twee video's voor de songs Virile en het meer recenteTerritory die je kan terugvinden op hun eerste EP, zorgden er ondermeer voor dat de Parijse neven Jonathan et Guillaume Alric alias The Blaze zich gekatapulteerd hebben tot één van de meest opwindende projecten van de laatste jaren. We kijken halsreikend uit naar hun live show waarbij de melodie evenzeer in de kijker zal staan als het visuele aspect.

De tweede zaal van Les Transardentes in Paleis 12 zal ondermeer nieuwe projecten van het label Different Recordings naar voren schuiven.

We kunnen vandaag al twee artiesten aankondigen:

KLLO

Bereid je voor op een poppy mix vol zwevende, sfeervolle bassen en moderne R&B van het Australische duo KLLO.

ANNA OF THE NORTH

Het Scandinavische duo Anna Of The North maakt dromerige electropop die het Noorse landschap lijkt te visualiseren. Dit spraakmakende electropopfenomeen bestaat uit de Noorsde zangeres Anna Lotterud en de Nieuw-Zeelandse producer Brady Daniell-Smith.

Volg ons om de laatste toevoegingen aan de nu al straffe line-up als eerste te ontdekken!

www.lestransardentes.be

Deejay's

VITALIC ODC LIVE
MR.OIZO
FAKEAR
GRAMATIK
MØME
THE BLAZE
ANNA OF THE NORTH
KLLO

"Les TransArdentes 2017 invited by PIAS Nites" Party gemeld door : LES TRANSARDENTES PRO