R2M :: Ready2move, clubbing party guide

Festival Guide 2018 with Free Tickets to win!
Maximus - 14/01/2018 | Charlatan

Wie zal er zijn?

Ik was erbij

Style

Concert

Datum

Zondag 14 Januari 2018, 23:00
15 Januari 2018, 0:30

Adres


6 Vlasmarkt, 9000 Ghent (BE)

Plan tonen   Hotel

Deejay's

Maximus

Info

Maximus is een singer/songwriter op bas en contrabas.
Yannick Uyttenhove speelde reeds bij Luka Bloom, Garland Jeffreys, Racoon, Novastar en Trixie Whitley, maar bracht zelf ook reeds 2 eigen albums uit. Maar liefst 6 singles haalden hiervan airplay op Radio 1, Radio 2 en Studio Brussel.

MAXIMUS speelde in het Sportpaleis op Humo's Pop Poll en tourde solo (!) als voorprogramma van Novastar in de Benelux. Zelfs een uitverkochte Lotto Arena behoorde tot die reeks! Ook bij radio 3FM in Nederland en in 'De Laatste Show' was de West-vlaming reeds live te gast.

Na een 2-jarige theatertournee met sportpresentator Karl Vannieuwkerke, trok de bassist naar zijn familie in Canada om er nieuwe songs in te blikken. Dit resulteerde in de EP 'Maple Leaf Sessions', die in november 2016 werd gereleased. Ondertussen startten er een hele reeks unieke solo-concerten: op het podium enkel een bas, een contrabas, een footboard en een loopstation. En songs. Geestige songs. Over de magie van verleiding, over Sabrina van ‘Boys Boys Boys’ tot de welbesproken liefde van een lesbische kat, en ja zelfs een odelied aan de Tour de France!

Music met een smile en gezonde knipoog. Kom dat zien!

"Maximus" Party gemeld door : Charlatan PRO