R2M :: Ready2move, clubbing party guide

Free Tickets to win!

Dankzij de meer dan 10 jaar ervaring van Ready2Move worden uw club en party's optimaal zichtbaar voor een publiek van fervente aanhangers van het nightlife.

Totaal gratis kunt u : uw Club toevoegen en uw party aankondigen

Als u Club Manager bent, kunt u bij ons een PRO Access krijgen voor een volledig beheer van alle informatie over uw club (PRO).

Meer in het oog springen

Voor een betere zichtbaarheid van uw evenement zijn er verschillende adverteermogelijkheden:

TOP1&2

Aankondiging van uw evenement in de sectie Wedstijden, helemaal bovenaan in de Agenda en in het Top Party klassement (afhankelijk van de populariteit van de wedstrijd). Volgens onze selectie (TOP1), aankondiging van uw evenement op de Homepage en de Newsletter.

Gratis tickets voor Wedstrijd

e-Ticket

Verhoog de verkoop van uw tickets door het activeren van het kanaal van Ready2Move bij Ticketscript. TOP1 highlight met gratis banner (stuur ons het Party Banner via e-mail).

Neem contact op met Ticketscript.be: Aysel Eke aysel.eke@ticketscript.be, +3233049525, +32483232840

Fan Mailing

Stuur een gratis e-mail naar alle fans van uw club met agenda of andere communicatie.

Contact

SMS

De kwaliteit van onze SMS garandeert u dat meer dan 90% van de promotie voor uw party of club gelezen wordt. Door een directe link naar een internetpagina (bvb : Facebook event) toe te voegen kunt u clubbers per regio of de fans van uw club rechtstreeks bereiken.

Contact

De Banners

Voor nog meer zichtbaarheid, hebben we verschillende banners:

Party Banner

Mise en avant de votre soirée / club via une bannière (300*250px) visible en alternance sur l'ensemble du site (CPM) avec un lien vers une soirée, un club ou un agenda sur Ready2Move.

Contact

Clubbing News

Uw evenement valt meer op met een banner (540*200px) op de Homepage, in de Newsletter (e-mail & Facebook) en in talrijke gedeeltes van de site en onze Facebook-applicatie.

Contact

Clubbing News Plus

Uw evenement valt nog meer op met een banner Clubbing News in talrijke gedeeltes van de site (draaibaar), op de Homepage, in de Newsletter en onze Facebook-applicatie.

Contact

Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie over de adverteermogelijkheden of voor een partnership voorstel.